-25%
827142LO3.jpeg

Loop Q-Reel Left Hand

Loop

Varenr.
827142LO3
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 1 349
Før
kr 1 799
Rabatt
kr 450

Loop Q-Reel

Den utmerkede nye serien av LOOP Q fluesneller er et direkte resultat av et toårig prosjekt for å utvikle en ytelsessterk LOOP fluesnelle til en svært konkurransedyktig pris. Ferdig i en mørk gunmetal gråfarge og med vår ikoniske L-formede æresmerke på den robuste støpte snellehuset, har hver snelle en kraftig bremsesystem som passer perfekt for jakten på flere fiskearter.

Den lette spolen er maskinert og har en V-formet design for å forbedre linjehåndteringen under bruk. I tillegg til dette effektive linjehåndteringen har alle Q snellene en unik innfelt motvekt for å forbedre rotasjonseffektiviteten og gjøre snellens profil mer strømlinjeformet.

Spolen er raskt og effektivt sikret og fjernet av en smart integrert skruekapsel, slik at det ikke er løse komponenter som enkelt kan mistes. Den tilhørende kapselen gjør det enkelt å skifte spolefunksjon når en alternativ linjeprofil eller tetthet er nødvendig. Oppsummert, tilbyr de fire modellene i Q-serien ytelsessterke løsninger for de mest krevende fluefiskeområdene.

  • Innebygd motvekt på spolen.
  • V-formet spole for optimal linjeopptak.
  • Ergonomisk sveivhåndtak.
  • Forseglet kraftig bremsesystem.
  • Stor clutch-knapp for presis bremsjustering Integrert skruekapsel for spolen.
  • To-delt spole og huskonfigurasjon uten løse komponenter.

Relaterte varer

Søvik Røst Rosa Selvlysende
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Røst Olive Glow
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Laksen 40g
Lager
Velg varians
kr 95
Lager
Velg varians
kr 9 000