Bergen Aktiv - Vi kan jakt, fiske og fluefiske!

Sigve med hund.jpeg

Høy kompetanse innen jakt, fiske og fluefiske

Bergen Aktiv er en lokal butikk i Bergen (Lagunen) med høy kompetanse innen jakt, fiske og fluefiske! 
Kom innom for god hjelp eller bare en prat. 

Bergen Aktiv ble startet i 2006 og har siden den gang hat fokus på kompetanse, kundeservice og riktig produktutvalg!
Som spesial butikk innen jakt, fiske og fluefiske skal vi gi ærlige og kompetente råd uansett hvor du måtte kontakte oss. Alle våre ansatte er ivrige etter å dele tips og triks gjennom vår nettbutikk, fysiske butikk, sosiale plattformer, e-post eller personlig på telefonen. Hos oss er våre ansatte lindeskapelig opptatt av det vi selger. Alle ansatte har testet de fleste produktene vi har i utallige timer på vannet, skogen eller i kastedammen vi har i våre lokaler. Alt dette for at du skal være sikker på at vi finner det riktige produktet til deg i vårt stadig voksende sortiment.

Ansatte

Geir Ove Nordheim / Daglig Leder

IMG_2247.JPG

Geir Ove har vært leder for Bergen Aktiv siden våren 2020.  Han er en ivrig jeger og fisker, og er ofte å finne høyt til fjells eller langt til havs. 

Bjørn Dag Pedersen / Våpenansvarlig

Bjørn.jpg

Bjørn har jobbet i butikken siden 2006. Som hagleinstruktør og jegerprøveinstruktør er han personen man bør snakke med når det kommer til våpen. Bjørn er også en aktiv laksefisker. Han har god kompetanse innen slukfiske, makkfiske og generell kompetanse innen fluefiske. Havfiske og haspellfiske er også noe han har drevet mye med, og vil være til god hjelp når man trenger utstyr til dette.

Sigve Urne / Butikksjef

DSC01056.jpg

Sigve har jobbet i Bergen Aktiv siden 2015. Han har fisket med flue siden 2001. Han fisker hele året, og har oppimot 150 fiskedager per år. Brunørretfiske i elv og stille vann, og sjøørret fiske i sjøen er det som står høyest på listen, men det blir også litt laksefiske og havabborfiske. Han har ekstremt god kompetanse innen brunørret fiske med tørrflue, nymfe og streamere. Samt sjøørretfiske i sjøen. God kompetanse innen laksefiske og havabbor fiske. Generell kompetanse innen haspelfiske og havfiske.

Haakon Roe / Salg og markedsansvarlig

Paul_Lockhart#1 .jpg

Haakon har jobbet i Bergen Aktiv siden våren 2022. Siden han begynte å fiske med flue i 2001 har han rukket å bli en del av det Norske fluefiskelandslaget og etablert seg som en nasjonal og internasjonal konkurransefisker. Etter flere år med gode resultater i norgescupen ble han i 2021 Norgesmester og i 2022 tok han en sterk 4 plass i EM. Har ekstremt god kompetanse innen fluefiske, kan generelt mye om fiske og friluftsliv og når han ikke fisker, er han på jakt.