Optikk

Det er få ting som er mer tilfredsstillende enn å ha god optikk tilgjengelig når det virkelig gjelder. Og det finnes etter hvert ekstremt mye bra å veldig i. For jegere i dag så er kikkertsiktet standard utrustning på riflen og det aller viktigste hjelpemiddelet en har. Og når det gjelder disse optiske produktene  så kan vi like godt slå det fast først som sist, prisen du betaler er reflekterer kvaliteten du får. Jo, mer penger du legger i kikkerten din dess bedre optikk får du. Mange Premium leverandører på Optikk har jo også svært solide garantier, og kjøper du rette kikkerten kan den godt vare livet ut.

Så hvordan velger man rett optikk. Som med alt annet så er det behovet ditt som avgjør hvilket produkt du skal kjøpe. I dag har vi håndkikkerter med avstandsmåler og vinkelangivelse integrert. Vi har små nette avstandsmålere som stemmer på meteren, om det er den beste løsningen for deg. Vi har høyteknologisk nattoptikk og ikke minst termiske produkter både på håndkikkerter og kikkertsikter siden  som har revolusjonert jakten for mange jegere. Avstandene du jakter på avgjør zoomen på kikkerten din, typisk vil en 3-9 x forstørrelse passe godt til korte og mellomlange skudd opptil 150m. Er det korte hold som utgjør storparten av skuddene dine så vil også et rødpunktsiket gi deg bedre oversikt og full kontroll.

Her i Bergen Aktiv har vi svært god kompetanse på optikk, og  vi bruker mye tid før vi velger ut hvilke kikkerter vi tar inn. Så om du er jeger, fugletitter, eller bare trenger en kikkert til generell fritidsbruk så kan du være trygg på at du får valuta for pengene du legger i kikkerten din her hos oss.

 

Filter

Lagre Nullstill