CND Gravity Single Hand

CND

Varenr.
707332CND1
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 7 499

CND Gravity Single Hand

CND BVGT single hand fikk raskt en stor fan-base i Skandinavia når de ble lansert. 7’er stangen var manges favoritt for tørrfluefiske etter laks, og 8’er stangen ble en klar favoritt for de som særlig ønsket å fiske med synkeliner med enhåndsstang. Begge modellene hadde et særpreg med ekstremt tynne blanks.

Endelig er tiden kommet for å ta disse stengene videre. CND Gravity enhånds. Under testing og utvikling av disse stengene er det merkbare forskjeller. Stengene er bygge på samme mandrill som GT stengene, men det er en stor forskjell. Den nye nano pitch teknologien samt en spenstigere karbon har ført til at svingvekten er merkbart redusert.

Enhåndsstenger tilpasset det moderne laksefiske har ofte havnet i skyggen av tohåndsstenger, ofte grunnet spey casting hypen. Dette ofte fordi mange ikke har lært seg å kaste spey med en enhånds stang. Vi mener at en ivrig laksefisker burde ha minst en enhåndsstang i sitt arsenal. Dette er perfekte alternativer til tørrfluefiske etter laks, rifling hitch, og til et mye mer teknisk fiske generelt.

CND Gravity 10′ #7 & #8

10` #7 er stangen for deg som vil fiske riffling, bomber og til litt lettere fiske. Tåler å tyngre liner og klumper slik at du kan komme ned til fisken.  

10` #8 er et råskinn, her kan du bruke skikkelige synkeliner, fungerer utmerket til speycasting med den gjenkjennelige kraftige toppen og den herlige bøyen ned i korken. Dette er en stang du kan fiske virkelig stor laks med.

CND Gravity 9′ #6 & #7

CND Gravity har endelig kommet på markedet med en saltvannsserie. Gravity serien har vært en suksess på to-hånds stenger, samt en-hånds 10 fot serie. Naturlig var det da å videreføre serien.

Gravity serien har en dypere aksjon og kraftigere tupp en standard kyststenger. Det unike er at du likevel har en like rask linehastighet, som er særdeles viktig under tøffe vindforhold på kysten. Med Gravity har du en ekstrem god linefølelse under hele kastet, samtidig som du kjenner at nedre del av stanga aldri gir seg. Gravity har ett ekstra gir.
Stangaksjonen er lettkastet, her har man en perfekt aksjon som gir kaste og fiskeglede. Vi har kastet og fisket med Gravity prototyper i flere omganger, under alle forhold og endelig kommet i mål med en klasse 6 og 7 stang.
Også i denne serien så får anvendelsen av de unike karbondukene vi har tilgang til enorm suksess. Med tynnere duker krysslagt flere ganger får du en spenst i materialet som er unikt, noe som fører til et lynraskt tilbakeslag

Gravity kommer i dyp grønn finish, sort ALPS aluminium snellefeste, fullwells korkhådtak, figthing butt og Fuiji stangringer. Stenger leveres i sort stangtrekk og sort aluminium tube.
Stengene virker å trives med de fleste liner. Vi har kastet med Volantis, Guideline Coastal, Airflo Ridge Delta og Rio Quickshooter i klasse 7 på klasse 7 stang og klasse 6 på klasse 6 stang. Stangen har kommet til ved hjelp av mange erfarne fluefiskere og kastere hvor særlig Runar Kabbe, Jarle Strandberg og Geir Hansen har vært delaktige i hele prosessen

«Fantastisk moro å få være med å utvikle Gravity serien. Den har alt jeg ønsker, høy linehastighet, ekstrem god linefølelse og særdeles morsom å kjøre fisk på»

Runar Kabbe

CND Gravity 9` #5

Resultatet av CND`s nye teknologi i kombinasjon med en grundig utprøving av ulike prototyper har resultert i en 9` #5 som veier 88 gram. Stangen er testet med hele spekteret av femmersnører som er på markedet. Resultatet er at vi kan kan konkludere med at denne stangen takler Alt av flueliner, fra de mest delikate taperingene til spesial liner for vannkast. Toleransen for vekten på fluelinen underbygger bare egenskapene til det nye materialet vi har til anvendelse i Gravity serien vår. Det at vi kan kutte tynnere karbonduker enn det som har vært mulig tidligere, med en duk med høy modulus oppløsning gir deg et svar i stangemnet som grenser til å være avhengighetsskapende.

Du merker at denne stangen er unik allerede med få meter line utenfor toppringen og legger ned et kort kast. Kontrollen på linebuktene og nedlegget er perfekt. Gir du så litt mer gass for å kaste langt med dobbelttrekk, får du stifte bekjentskap med kraftreserver som gir topp linekontroll på lange kast. Denne kombinasjoen er helt unik og noe alle streber etter. Med andre ord er dette en virkelig allround stang, i tillegg har CND som kjent fra tidligere ypperlige egenskaper for vannkast.
Ordet recovery har sjeldent kommet bedre til sin anvendelse enn det gjør i denne sammenheng. Her har du et fantastisk rast tilbakeslag. Du vil oppleve en jevnhet hvor du får aktivert hele klingen, noe som er en viktig del av CND sin stangfilosofi. Dette er til stor hjelp når man driller fisk.

-Stangen kommer i British racing green farge med sort, delikat tube av aluminium.
-Alps snellefeste.
-Fuji guides.

 

 

Relaterte varer

Søvik Røst Rosa Selvlysende
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Røst Olive Glow
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Laksen 40g
Lager
Velg varians
kr 95
Lager
Velg varians
kr 9 000