CND Gravity Hele Serien

CND

Varenr.
PAKKECND2
Lager
På lager
Pris
kr 165 983

CND Gravity Hele Serien 

CND Gravity har endelig ankommet og det har blitt en suksess!

Vi i Bergen Aktiv har vært stolte forhandlere av CND-stenger fra japanske Nobuo Nodera i mange år. Gjennom disse årene har CND opparbeidet seg en solid tilhengerskare bestående av mange av de dyktigste laksefiskerene vi kjenner. Det er de klart mest populære tohåndsstengene vi noen gang har hatt i vårt sortiment, og flere og flere laksefiskere oppdager det unike i Nobuo sin stangdesignfilosofi.

Raskere, lettere, sterkere. Dette var ønskene våre da vi spurte Nobuo om han kunne bruke materialet fra de verdensrekordholdende konkurransestengene F-1 og F-0.7 til å lage enda bedre fiskestenger enn den enormt populære BVGT-serien. Med hjelp fra mannen bak de nevnte rekordene, Geir Hansen, har vi kommet frem til en ny serie CND-stenger vi er veldig stolte av: CND Gravity

CND Gravity er raskere og lettere enn de tidligere seriene. Likevel vil alle som har fisket med CND kjenne igjen den unike følelsen når du får aktivisert bunndelen og utnyttet hele klingenoptimalt. Denne balansegangen mellom en bundel som jobber og raskt tilbakeslag er med på å skape linehastighet man tidligere bare har drømt om.

Med dyp grønn finish, sorte ALPS snellefester og samme slanke korkhåndtak som vi er vant til, mener vi Gravity er den peneste CND-stanga til dags dato. Stengene leveres i sorte aluminiumstuber.

I denne pakken får du følgende stenger: 

CND Gravity 16′ #11

Her har du råskinnet for deg som fisker store elver. Dette er en 16 foter som er laget for å kunne kaste med en hel dag, slik at vekt er justert ned til det minimale, samt at du gjerne kan kaste 10/11 liner med den slik at du ikke blir utslitt.
Stangen har den gjenkjennelige CND aksjonen med en kraftig toppdel hvor du samtidig virkelig får med deg bunndelen.
Denne stangen spiser ALT av synkeliner.

CND Gravity Classic 15´6″ #11

Maskinen i Gravity serien. Her har du stangen for deg som trenger optimal utnyttelse for å presentere de aller lengste kastene. Stangen for deg som vadere dypere enn de fleste, og ikke minst for deg som er glad i synkelinefiske. Dette er en arbeidshest uten sidestykke. Her har du storlaksstangen som tåler det aller meste. Denne stangen er laget på en annen mandrill enn resten av Gravity serien. Dette er gjort etter grundig testing, for å få den ønskede aksjonen. Den har da også fått en matt burgunder klinge med detaljer i gull, og et sort snellefeste fra ALPS.

CND Gravity 15″ #10/11

En stang som du kan gå med en hel dag uten å bli sliten. Den har egenskapene du trenger for å løfte de tyngre synkelinene. Dette er en ordentlig arbeidsmaskin. Toppen er kraftig, samtidig som bunndelen er åpnet opp litt hvis man sammenligner med 15¨ BVGT. Dette gjør at du får en stang har et litt større anvendelsesområde enn den tidligere 15 foteren. Den lave vekten kombinert med med kraft og punch gjør denne stangen til en favoritt.

CND Gravity 15″ #9/10

Dette er en stang som vi mener dekker et område vi ikke har hatt tidligere. En 15 foter for litt lettere liner. Stangen har blitt en favoritt for alle som har prøvd den under testperioden, og Geir Hansen som har vært med i utviklingen av stangen holder en knapp på denne som sin nye favorittstang. Ønsker du å fiske med liner som mange tenker som typiske liner for en 14 fot stang, men egenskapene til en 15 foter er dette stangen for deg.
Stangen er ultralett, godt balansert og en katapulteffekt uten sidestykke hvis du får aktivisert bunndelen. Her er det bare å dra frem underarmen i kastet å kjenne på en magisk følelse.

CND Gravity 14″ #9/10

Da arvtageren til bestselgeren bvgt 14`2 skulle lages måtte man stille seg spørsmålet: Hvordan skal vi klare å lage en 14 foter som er enda bedre? Etter enormt mange timer med jobb har 14 foteren i Gravity serien blitt akkurat slik vi drømte om. Her har du en stang som er ekstremt lett, med alle egenskapene du kan ønske deg i en 14 foter. Stangen oppleves som rask, med en kraftig topp. Dette er virkelig en allround stang. Den tåler tyngre synkeliner like godt som fiske med flyteliner hvor du er ute etter å presentere flua på en delikat måte. Her har du virkelig et arbeidsjern.

CND Gravity 14″ #8/9

Har du noen gang ønsket deg en 14 foter for det delikate fisket hvor du kan bruke litt lettere liner? Her har du svaret. Stangen oppleves som rask, med den gjenkjennelige CND aksjonen hvor både topp og bunndel spiller på lag. En stang som passer perfekt for de mellomstore elvene, samt de store elvene på litt mindre vannstand. Selv om dette er en lett og delikat stang er det store reserver i stangen hvor du virkelig kan hente frem lange kast når det er nødvendig.

CND Gravity 13´6″ #8/9 6pcs

Her har du en virkelig allrounder. Stangen er rask og veldig lett. Dette er en kastemaskin som fortsatt har bevart godfølelse, som er veldig gjenkjennelig i Gravity-serien. Den er rask og lett, likevel kjenner du tydelig at dette er en CND-stang med mye sjel. Stangen har virkelig vært en vinner for alle som har vært med på teste ut prototyper. Med denne stanga vil du oppnå en ekstrem linehastighet. Her kan du bruke alt fra flyteliner ned til S3/S5. Dette er Sverre i butikken sin favoritt.

CND Gravity 13´4″ #8/9

Her har du en virkelig allrounder. Stangen er rask og veldig lett. Dette er en kastemaskin som fortsatt har bevart godfølelse, som er veldig gjenkjennelig i Gravity-serien. Den er rask og lett, likevel kjenner du tydelig at dette er en CND-stang med mye sjel. Stangen har virkelig vært en vinner for alle som har vært med på teste ut prototyper. Med denne stanga vil du oppnå en ekstrem linehastighet. Her kan du bruke alt fra flyteliner ned til S3/S5. Dette er Sverre i butikken sin favoritt.

CND Gravity 12’7″ #8/9

Dette er en liten stang det nesten burde vært bæretillatelse på. Her har du alt du trenger for å fighte storlaksen i typiske mellomstore til små elver med grov laks. En av de raskere stengene i Gravity serien. Perfekt for trange forhold. Stangen er og perfekt for større elver på typiske sommerforhold. Her kan du fiske opp til synk 3/5 med T-10. For steelheadfiskeren er dette en allrounder.

CND Gravity 12´7″ #7/8

Dette er den letteste og korteste DH-stangen i vår nye serie. Er du på jakt etter en stang å bruke på det lette sommerfisket, og i mindre elver, treffer du godt med denne. Stangen er crisp og lett, med en følelse som gjør at man drømmer seg helt bort når man går og kaster. Stangen fungerer best med liner i flyt, flyt-synk og opp til synk 1/3.

CDN Gravity 12´2″ #8/9 Switch

Dette er stanga for deg som vil ha en kort og rask stang med ekstremt mye punch i. Dette er et fantastisk arbeidsverktøy som fint tåler synkeliner. Fisker du i områder hvor du må stå mye på land og det er trangt rundt deg er dette riktig stang. Stanga har under testperioden vist å tåle storlakser uten noe problem. Holder du korte bevegelser med denne stangen kan du bare vippe ut lange kast uten noen kraftanstrengelse. Dette er Simen i butikken sin favoritt.

CND Gravity 11´6″ #7/8 Switch

En ekstremt lett switchstang som er laget for fiske i trange situasjoner. Se for deg de dagene du bare har lyst til å gå med en lett tohåndsstang, hvor du aldri vil ha behov for å bruke kraft. Dette er en liten sprettert som vil overraske deg. Stangen er som skapt for de litt mindre elvene, og passer perfekt med et klumpsystem med utskiftbare spisser.

CND Gravity 10' #8 & CND Gravity 10' #7

10` #7 er stangen for deg som vil fiske riffling, bomber og til litt lettere fiske. 10` #8 er et råskinn, her kan du bruke skikkelige synkeliner, fungerer utmerket til speycasting med den gjenkjennelige kraftige toppen og den herlige bøyen ned i korken. Dette er en stang du kan fiske virkelig stor laks med.

CND Gravity 9' #6 & CND Gravity 9' #7 

Stangaksjonen er lettkastet, her har man en perfekt aksjon som gir kaste og fiskeglede. Vi har kastet og fisket med Gravity prototyper i flere omganger, under alle forhold og endelig kommet i mål med en klasse 6 og 7 stang. Også i denne serien så får anvendelsen av de unike karbondukene vi har tilgang til enorm suksess. Med tynnere duker krysslagt flere ganger får du en spenst i materialet som er unikt, noe som fører til et lynraskt tilbakeslag Gravity kommer i dyp grønn finish, sort ALPS aluminium snellefeste, fullwells korkhådtak, figthing butt og Fuiji stangringer. Stenger leveres i sort stangtrekk og sort aluminium tube.

CND Gravity 9' #5

Du merker at denne stangen er unik allerede med få meter line utenfor toppringen og legger ned et kort kast. Kontrollen på linebuktene og nedlegget er perfekt. Gir du så litt mer gass for å kaste langt med dobbelttrekk, får du stifte bekjentskap med kraftreserver som gir topp linekontroll på lange kast. Denne kombinasjoen er helt unik og noe alle streber etter. Med andre ord er dette en virkelig allround stang, i tillegg har CND som kjent fra tidligere ypperlige egenskaper for vannkast.
Ordet recovery har sjeldent kommet bedre til sin anvendelse enn det gjør i denne sammenheng. Her har du et fantastisk rast tilbakeslag. Du vil oppleve en jevnhet hvor du får aktivert hele klingen, noe som er en viktig del av CND sin stangfilosofi. Dette er til stor hjelp når man driller fisk.

 

 

  • Stangen kommer i British racing green farge 
  • Sort delikat tube av aluminium
  • Alps snellefeste
  • Fuji guides
  • Spenstig karbon 
  • Raskere og lettere enn de tidligere seriene
  • F-1 og F-0.7 materiale

Relaterte varer

Søvik Røst Rosa Selvlysende
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Røst Olive Glow
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Laksen 40g
Lager
Velg varians
kr 95
Lager
Velg varians
kr 9 000