CND Gravity DH

CND

Varenr.
119106CND3
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 9 499

CND Gravity DH

På Bergen Aktiv har vi hatt CND-stenger fra japanske Nobuo Nodera i mange mange år. Gjennom disse årene har CND opparbeidet seg en solid tilhengerskare bestående av mange av de dyktigste laksefiskerene vi kjenner. Det er de klart mest populære tohåndsstengene vi noen gang har hatt i vårt sortiment, og flere og flere laksefiskere oppdager det unike i Nobuo sin stangdesignfilosofi.

Raskere, lettere, sterkere. Dette var ønskene våre da vi spurte Nobuo om han kunne bruke materialet fra de verdensrekordholdende konkurransestengene F-1 og F-0.7 til å lage enda bedre fiskestenger enn den enormt populære BVGT-serien. Med hjelp fra mannen bak de nevnte rekordene, Geir Hansen, har vi kommet frem til en ny serie CND-stenger vi er veldig stolte av: CND Gravity

CND Gravity er raskere og lettere enn de tidligere seriene. Likevel vil alle som har fisket med CND kjenne igjen den unike følelsen når du får aktivisert bunndelen og utnyttet hele klingen optimalt. Denne balansegangen mellom en bunndel som jobber og raskt tilbakeslag er med på å skape linehastighet man tidligere bare har drømt om.

Med dyp grønn finish, sorte ALPS snellefester og samme slanke korkhåndtak som vi er vant til, mener vi Gravity er den peneste CND-stanga til dags dato. Stengene leveres i sorte aluminiumstuber.

Relaterte varer

Søvik Røst Rosa Selvlysende
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Røst Olive Glow
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Laksen 40g
Lager
Velg varians
kr 95
Lager
Velg varians
kr 9 000