Rodmount SUMO Suction Mount Rod Carrier

Rodmount

Varenr.
648986000241
Lager
På lager
Pris
kr 2 299

Rodmount SUMO Suction Mount

SUMO's design gir en unik grad av fleksibilitet og kompromissløs ytelse. Det er ingen tvil om at Sumo-stangholderne er blant de tryggeste på markedet. Stativet er utstyrt med fire uavhengige sugekopper som festes sikkert til alle glatte overflater. De justerbare kulene på sokkelen gir muligheten til å tilpasse stangholderen til ulike typer biler. Til og med stangholderen i seg selv har justerbare kuler som gir deg muligheten til å sørge for at fiskestengene er i riktig vater.
 

SUMO kan transportere opptil 6 stenger av alle typer. Ved å plassere stengene i en forskjøvet posisjon, slik at hjulene ikke interfererer med hverandre, gir det mer plass. Fire uavhengige sugefester med spaklås fester seg til glass, aluminium, stål, plast, glassfiber og karbonfiber. Sugefestene kan feste seg til alle glatte og ikke-porøse overflater. De fleste biler har karosseripaneler i stål, men det er en økning i bruk av aluminium, plast, glassfiber og karbonfiber. Sugefestene fungerer bra på frontruter og soltak. Du kan teste bilen din med en kjøleskapsmagnet.

Sugefestene har en spaklåsmekanisme som skaper sugekraft når den aktiveres. Sugefestene kan feste seg til lett bøyde overflater som finnes på de fleste biler. Montering på frontruten gjør det enkelt å bruke uten å stå på dørterskelen for å nå taket. Tilpasning og nivellering Kule- og stikkforbindelser samt vertikale ledd gir enestående fleksibilitet for montering på en hvilken som helst personbil. En ekstra kule- og stikkforbindelse i stangholderen lar stengene alltid være i vater.

SUMOs unike kule- og stikkforbindelser gir enestående monteringsmuligheter. Kule- og stikkforbindelser gjør at SUMO kan monteres på flere biler på flere steder enn noe annet produkt i sin kategori.

Kule- og stikkforbindelsene gjør at SUMO kan plasseres ut av direkte synslinje for føreren og passasjerene – du kan se hvor du kjører. Evnen til å montere SUMO nær kanten betyr enklere bruk – du trenger ikke å lene deg langt fremover eller stå på tærne. Montering på frontruten er mulig fordi forbindelsene kan tilpasses den bratte vinkelen. Montering på frontruten gjør det også enkelt å bruke uten å stå på dørterskelen for å nå taket. Forbindelsen ved stangholderen kan justeres slik at stengene er i vater, og gir maksimal kontakt for støtte til stengene dine. Doble stropper opprettholder fast, men skånsomt trykk på stengene dine – dempet av skumpolstringen – og forhindrer sidebevegelse. Trekkringene griper inn i festenotene for å holde stengene dine godt på plass.

En annen kul funksjon er at SUMO kan demonteres for enkel transport og lagring. Ta med SUMO på ditt neste fiskeeventyr og tilbring mer tid med fiske og mindre tid med å rigge opp og ned stengene dine.

 

Relaterte varer

Søvik Røst Rosa Selvlysende
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Røst Olive Glow
Lager
Velg varians
kr 149
Søvik Laksen 40g
Lager
Velg varians
kr 95
Lager
Velg varians
kr 9 000